Το νερό αντλείται από τη γεώτρηση και μέσω δικτύου σωληνώσεων διοχετεύεται στο εργοστάσιο εμφιάλωσης. Το νερό, ως φυσικό μεταλλικό, δεν υφίσταται καμία επεξεργασία, εκτός από φιλτράρισμα.

Σε πρώτη φάση φιλτράρεται από ειδικό σακόφιλτρο για κατακράτηση στερεών σωματιδίων όπως πετραδάκια ή άμμο και στη δεύτερη φάση φιλτράρεται από ειδικό φίλτρο για την κατακράτηση μικροοργανισμών (μικρόβια). Τελικά το νερό οδηγείται προς πλήρωση της δεξαμενής νερού με σκοπό την εμφιάλωση.

Παραλαμβάνεται το υγρό διοξείδιο του άνθρακα (CO2) και αποθηκεύεται στην κατάλληλη δεξαμενή αποθήκευσης, από την οποία αντλείται CO2 ώστε να πληρωθεί η δεξαμενή CO2  στο χώρο εμφιάλωσης του νερού. Γίνεται μείξη νερού και επιθυμητής ποσότητας CO2 σε τρίτη δεξαμενή και στη συνέχεια τροφοδοτείται η γεμιστική μηχανή με νερό και CO2.

Αφού παραλαμβάνονται τα υλικά συσκευασίας, όπως γυάλινες φιάλες, πλαστικά κιβώτια, χαρτοκιβώτια, πώματα και ετικέτες, αποθηκεύονται.

Κατά την παραγωγική διαδικασία γίνεται διαλογή και πλύσιμο των φιαλών σε πλυντήριο και στη συνέχεια οδηγούνται μέσω των μεταφορικών ταινιών προς εμφιάλωση και πωματισμό, αφού γίνει η ακτινοβόληση των πωμάτων με UV.

Πριν την εμφιάλωση πραγματοποιείται διαλογή και ποιοτικός έλεγχος των φιαλών για προβληματικές φιάλες και ακολουθεί η εμφιάλωση. Μετά τον πωματισμό γίνεται ποιοτικός έλεγχος στις γεμάτες φιάλες για πλήρωση του περιεχομένου και το σφράγισμα του πώματος.

Ακολουθεί η επικόλληση των ετικετών και η σήμανση στο πώμα της ημερομηνίας λήξεως και του κωδικού παραγωγής. Στη συνέχεια οι φιάλες συσκευάζονται σε πλαστικά κιβώτια ή χαρτοκιβώτια και γίνεται η παλετοποίηση των συσκευασιών.

 

Τέλος τα προϊόντα οδηγούνται στην αποθήκη ετοίμων προϊόντων όπου αποθηκεύονται ώσπου να διοχετευτούν στην αγορά.  

Το σύνολο των προϊόντων της «Ξινό Νερό» διατίθεται σε γυάλινες φιάλες.

Τα προϊόντα είναι τα εξής:

Φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό, σε φιάλη 1 lt

Φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό, σε φιάλη 0.75 lt

Φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό, σε φιάλη 0.25 lt

Πορτοκαλάδα, σε φιάλη 0.25 lt

Λεμονάδα, σε φιάλη 0.25 lt

Γκαζόζα, σε φιάλη 0.25 lt

Σόδα, σε φιάλη 0.25 lt

Βυσσινάδα, σε φιάλη 0.25lt

                            

 

Υποκατηγορίες

Το σύνολο των προϊόντων της «Ξινό Νερό» διατίθεται σε γυάλινες φιάλες.

Τα προϊόντα είναι τα εξής:

Προϊόντα


 

Ξινό Νερό Α.Ε. Copyright 2014

DMC Firewall is a Joomla Security extension!